“Denkt aleer gij doende zijt en doende denkt dan nog.”
Guido Gezelle

Onze expertise

Planologie en ontwerp. Onderzoek en inspiratie. Schrijven en spreken. In die mix worden wij gevraagd voor een breed pallet aan diensten: programmamanagement, projectmanagement, agenderende essays, ruimtelijk visie, ruimtelijk ontwerp, investeringsprogramma’s, leeromgevingen en trainingen. Wij werken op basis van detachering en projecten (en iets ertussenin).

Inhoudelijk gezien werken we aan vraagstukken op het gebied van:

Zij maken gebruik van onze diensten

Geoplan-h2ruimte
H2Ruimte-werkplek-rotterdam-Schieblok

Ons hoofdkantoor

Onze werkplaats is in Rotterdam vlakbij het centraal station. Vanuit onze creatieve broedplaats Schieblock zijn we in contact met diverse andere creatieve bedrijven. Op onze daktuin hebben we een mooie plek om onder het genot van thee of koffie (of iets anders…) elkaar te ontmoeten. Wees welkom!

Contact

Het team

henk-werksma-h2ruimte

Henk Werksma

Henk Werksma is planoloog en heeft een veelkleurige ervaring als professional in het werkveld van gebiedsontwikkeling. Hij opereert binnen het werkveld als adviseur, programmamanager, projectleider, onderzoeker, beleidsmedewerker en docent. Hij staat bekend om zijn gedegen vakkennis, conceptuele en creatieve denkkracht, open houding en energieke instelling. Hij kan met een mening én een luisterend oor uitstekend samenwerken met een diversiteit aan mensen, uitzonderingen daargelaten.

henk-puylaert-h2ruimte

Henk Puylaert

Henk Puylaert is planoloog met een gedegen vakinhoudelijke kennis en goed ontwikkelde procesvaardigheden. Zijn meerwaarde ligt vroeg in processen: procesontwerp, verkenning van speelveld, analyse van actoren en belangen en analyse van ruimte voor vernieuwing. Hij heeft veel ervaring met leeromgevingen en daaraan gerelateerde processen van cultuurverandering gericht op een betere samenwerking tussen mensen uit verschillende disciplines binnen het omgevingsbeleid. Verbinden, verschillen koesteren, vernieuwen, resultaatgerichtheid en integriteit zijn sleutelwoorden.

Onze partners

De mensen van H2Ruimte werken nauw samen met mensen van andere bureaus. 'Onze partners' zijn mensen met wie we al jarenlang vruchtbaar samenwerken.

Ruimtelijke economie
Stedenbouw en landschap
Watermanagement en ruimtelijke analyse
Bestuurskunde
Grafische vormgeving
Coaching
H2Ruimte-werkplek-rotterdam-Schieblok

Bekijk onze projecten

Partners in gebiedsontwikkeling